Üdvözöljük! Jelentkezzen be vagy regisztráljon!

Kosár

Az Ön kosara üres!

Bankkártyás fizetés

Nyitóoldal » Cégünkről

Cégünkről

A Synistrade Kft.-t 2012 augusztusában alapítottam, amelynek jelenleg is tulajdonosa és ügyvezetője vagyok. A céget azon elképzelés hívta életre, hogy kiváló minőségű hevedercsat alkatrészekhez jutassalak hozzá, ezáltal betömve a korábban keletkezett piaci rést. A Synistrade Kft.-nek köszönhetően a hevedercsat többé már nem nehezen beszerezhető termék a számodra. Cégünk folyamatosan arra törekszik, hogy fejlessze árukészletét továbbá, hogy partnereink igényeit maximálisan kielégítse.

A Synistrade Kft. jelenleg 10.000 db-os árukészlettel bír, vásárlóink pedig 16-féle termék közül választhatnak. Hevedercsatjaink mindenféle igénynek megfelelnek. Vállalatunk különböző termékei alkalmasak kis, közepes vagy nagy terhelésre, szakítószilárdságuk a 100 kg-tól az 1500 kg-ig terjed. Anyaguk többnyire öntvény, vagy lemez, illetve kiváló minőségű rozsdamentes acél. Felületkezelésük galvanizálással vagy szinterezéssel történik. Különféle hevedercsatjaink kiválóan alkalmazhatóak különböző tárgyak és eszközök szállításakor, megbízhatóan használhatóak rakomány- és felszerelés rögzítésre, futárautók térelválasztó hálóinak alapanyaga lehet, végezetül sporteszközök készítésére is felhasználható.

A Synistrade Kft. külföldi cégekkel is kapcsolatban áll, hevedercsatokkal látva el olyan vállalatokat, mint: a Svájci Posta.

CÉLJAINK

A Synistrade Kft. tulajdonosaként arra törekszem, hogy cégünk dinamikusan fejlődjön, s a jövőben is folyamatosan bővüljön árukészletünk. Főcélunk: hogy a teljes magyarországi piacot kiszolgáljuk. A korábban hiánycikknek számító hevedercsatokat kockázatmentesen, gyorsan, minőségi módon tesszük elérhetővé, a lehető legelőnyösebb áron. A Synistrade Kft. ügyfélközpontú szemléletmódot, valamint vásárlóinak alázatos kiszolgálását tartja szem előtt.


SYNISTRADE Kft.

Cím:
7030 Paks,
Tavasz utca 14.

Ügyvezető: Zsigó Richárd
Tel.: +36/30-421-0776
Fax: +36/75-999-697

E-mail:
hevedercsat@hevedercsat.hu